KPJ Wouw is een actieve vereniging voor jongeren vanaf 16 jaar met inmiddels dik 100 leden. Elk jaar organiseren wij vele activiteiten zoals uitstapjes naar diverse kroegen en discotheken, karten, paintballen en nog veel meer.

Natuurlijk organiseren wij als KPJ altijd onze jaarlijkse schuurfeest en de trekker trek wat elk jaar weer een groot succes is. Daarnaast proberen wij als KPJ zoveel mogelijk andere schuurfeesten te bezoeken om daar een gezellige avond te beleven. Met de KPJ kun je samen met een groep gezellige fanatieke leden genieten van de uitgaansactivteiten die het mooie West-Brabant te bieden heeft. Ook hebben we nog uitstapjes richting Limburg, de Ardennen en vele andere locaties om daar van alles te doen en mee te maken.

KPJ Wouw is dus een vereniging voor iedereen die wil genieten van het leven. De organisatie van de KPJ is daarom ook in handen van een groep fanatieke jongeren die midden in de groep staan en die graag dingen organiseren voor anderen. Op deze manier vermaken we in eerste instantie natuurlijk onszelf als organisatie en ten tweede de mensen om ons heen van alle leeftijdscategorieën.

Heb je dus interesse in KPJ Wouw, kom dan eens kijken of meehelpen bij één van de activiteiten, meld je aan via het aanmeldformulier of neem contact op met een lid van KPJ Wouw.

Bestuur

Eva Uitdewillegen
Eva UitdewillegenVoorzitter
Cherona Musters
Cherona MustersBestuurslid
Jeroen Musters
Jeroen MustersVice-voorzitter
Mathijs Belde
Mathijs BeldeBestuurslid
Nikki Kerstens
Nikki KerstensPenningmeester
Wout kriesels
Wout krieselsBestuurslid
Merijn Broos
Merijn BroosSecretaris
Cas Verbrugge
Cas VerbruggeBestuurslid